Dana 09. i 10. studenog 2012. godine sa početkom u 08:00 sati održati će se besplatne radionice za sve poduzetnike i one koji će to postati u organizaciji Komunalca d.o.o. Vrbovsko na adresi Željeznička 1 a. Pozivamo sve zainteresirane da se odazovu! Program: Radionica upravljanja rizikom - 09.11.2012. Radionica kako prebroditi krizu - 10.11.2012.

PREGLED PLAKATA

      Zbog puknuća cjevovoda na vodovodnoj mreži u Staroj Sušici privremeno je obustavljen dotok vode stanovnicima Stare Sušice, Jablana i Senjskog. Na otklanjanju problema se radi. Stanovnike molimo za strpljenje.

      Zbog uklanjanja kvara na  dijelu vodoopskrbnog sustava kratkoročno će biti obustavljena isporuka vode na području MO Lukovdol i MO Severin na Kupi.Građane molimo za strpljenje i razumijevanje, na rješavanju problema se intenzivno radi.

Zbog izuzetno nepovoljnih hidroloških prilika i nepovoljne izdašnosti izvorišta voda koja su u sustavu vodoopskrbe Grada Vrbovskog, a u cilju održivosti i stabilnosti vodoopskrbnog sustava, mole se građani da ne vrše aktivnosti  koje nisu neophodne za piće i sanitarne potrebe, a osobito;

  • zalijevanje zelenih površina ( okućnica, vrtova i sl. )
  • navodnjavanje poljoprivrednih površina
  • pranje osobnih automobila, teretnih vozila i drugih prijevoznih sredstava
  • pranje prometnih i ostalih površina ( dvorišta, okućnica i sl.)
  • i ostale aktivnosti

S ciljem da se osiguraju dovoljne količine vode iz javnog vodoopskrbnog sustava za prvenstvenu namjenu opskrbe stanovništva vodom za piće i sanitarne potrebe, te potrebe protupožarne zaštite.

Pročitajte više....

Odaberite jezik