1Puštamo u rad i naš planinarski dom Kamačnik. Dođite i posjetite nas u ugodnom novouređenom planinarskom domu.

Pogledajte našu galeriju!

 

Opširnije: Planinarski dom Kamačnik

logoCityHub je modularni cloud servis koji objedinjava gradske službe na jednom mjestu. Sastoji se od nekoliko modula: za prijavu komunalnih nepravilnosti, za primanje službenih obavijesti Grada,  za pružanje informacija o javnom prijevozu uživo,  za rezervaciju gradskih sportskih objekata, Cityapass – za ulaz u objekte i ustanove s plaćanjem i slično.

 Mobilna aplikacija trenutno podržava modul – za prijavu komunalnih problema u gradu i za primanje službenih obavijesti Grada.
Modul za prijavu komunalnih problema korisniku omogućava prijavu problema fotografijom i opisom problema (npr. javna rasvjeta, javne površine, nerazvrstane ceste itd.) kojima se pridružuje geolokacija očitana smartphone uređajem. Prijava se šalje u cloud sustav, gdje administrator u gradskoj upravi delegira problem nadležnoj službi koja je zadužena za njegovo rješavanje.

CityHub vam omogućava da prijavite problem, pratite njegovo rješenje i naravno ubrzava sam proces rješenja problema.

Također  u aplikaciji je omogućeno praćenje svih servisnih obavijesti  i ostalih obavijesti Grada Vrbovskog i gradskih tvrtki: Komunalaca d.o.o. i Voda Vrbovsko d.o.o..

Opširnije: CityHub – mobilna aplikacija za prijavu komunalnih problema na području Grada Vrbovskog

EU hrvatska

 Pristupanjem Europskoj uniji 1. srpnja 2013., Hrvatskoj su stavljene na raspolaganje brojne mogućnosti za financiranje projekata iz javnog i privatnog sektora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondovi).

Dostupna sredstva iz strukturnih fondova i Kohezijskog fonda koja su na raspolaganju Republici Hrvatskoj u financijskom razdoblju Europske unije od 2014. do 2020. godine iznose oko 8 milijardi eura.

To predstavlja veliku priliku za cijeli javni i privatni sektor na području grada Vrbovskog za unaprjeđenjem svojega poslovanja pomoću bespovratnih sredstva iz ovih fondova. Učinkovitim korištenjem dodijeljenih sredstava može se doprinijeti cjelokupnom razvoju lokalnog stanovništva.

 

Opširnije: Novo osnovan Odjel za EU fondove Komunalca d.o.o. Vrbovsko organizira besplatna savjetovanja

Kliknite ikonu za pregled izvješća

Odaberite jezik