Ispis

NABAVA KOMUNALNOG VOZILA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA banner 2

U okviru projekta ''Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada - Komunalac d.o.o., Vrbovsko'' (KK.06.3.1.18.0063) provedene se aktivnosti informiranja i vidljivosti projekta kojima će stanovnici Grada Vrbovsko informirani  o sprječavanju nastanka otpada, odgovornom postupanju s otpadom, odvojenom sakupljanju otpada, ponovnoj uporabi predmeta i kompostiranju.

Navedene aktivnosti provode se putem letaka, a dodatne informacije o projektu, osim na internet stranici tvrtke Komunalac d.o.o., Vrbovsko  http://www.komunalac-vrbovsko.hr/ možete pronaći i na plakatima izvješenim u prostorijama tvrtke i Grada Vrbovsko, a sve pod logom:

Moj otpad je moja odgovornost!

Odgovorno gospodarenje otpadom obveza je svakog stanovnika i gosta Grada Vrbovsko. Pri tome prvenstveno treba naglasak staviti na poštivanje hijerarhije gospodarenja otpadom gdje se redom nalaze: odbijanje suvišnog, smanjenje nastanka otpada, ponovna uporaba, odvojeno prikupljanje otpada, recikliranje i kompostiranje.

Projekt '' Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada - Komunalac d.o.o., Vrbovsko'' sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda. Projekt se provodi u skladu sa Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava (KK.06.3.1.18.0063). Korisnik projekta je tvrtka Komunalac d.o.o., Vrbovsko, Željeznička 1/a, 51326 Vrbovsko. Ukupna vrijednost projekta je: 1.192.700,00 Kn, a EU sufinanciranje projekta: 1.013.795,00 Kn. Razdoblje provedbe projekta traje od studenog 2020. – siječnja 2021.

Nabavom novog komunalnog vozila osigurani su preduvjeti za učinkovito funkcioniranje postojeće i planirane infrastrukture za sakupljanje odvojenih komponenti komunalnog otpada, što će u budućnosti doprinijeti povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada na području Grada Vrbovsko kao jednog od preduvjeta smanjenja količina otpada koji se odlaže na odlagališta.

Sve informacije o projektu možete pratiti na našoj web stranici http://www.komunalac-vrbovsko.hr/

Više informacija potražite na stranicama https://strukturnifondovi.hr/ i https://opzo-opkk.hr/

 


Sadržaj objave isključiva je odgovornost tvrtke Komunalac d.o.o.

 

GALERIJA SLIKA:

View the embedded image gallery online at:
http://komunalac-vrbovsko.hr/nabava-komunalnog-vozila-za-odvojeno-prikupljanje-otpada/417-provedba-projekta-nabava-komunalnog-vozila-za-odvojeno-prikupljanje-otpada-komunalac-d-o-o-vrbovsko-kk-06-3-1-18-0063-privodi-se-kraju?tmpl=component&print=1&layout=default#sigFreeIdad0043e83d
.