1Puštamo u rad i naš planinarski dom Kamačnik. Dođite i posjetite nas u ugodnom novouređenom planinarskom domu.

Pogledajte našu galeriju!

 

Opširnije:Planinarski dom Kamačnik

logoCityHub je modularni cloud servis koji objedinjava gradske službe na jednom mjestu. Sastoji se od nekoliko modula: za prijavu komunalnih nepravilnosti, za primanje službenih obavijesti Grada,  za pružanje informacija o javnom prijevozu uživo,  za rezervaciju gradskih sportskih objekata, Cityapass – za ulaz u objekte i ustanove s plaćanjem i slično.

 Mobilna aplikacija trenutno podržava modul – za prijavu komunalnih problema u gradu i za primanje službenih obavijesti Grada.
Modul za prijavu komunalnih problema korisniku omogućava prijavu problema fotografijom i opisom problema (npr. javna rasvjeta, javne površine, nerazvrstane ceste itd.) kojima se pridružuje geolokacija očitana smartphone uređajem. Prijava se šalje u cloud sustav, gdje administrator u gradskoj upravi delegira problem nadležnoj službi koja je zadužena za njegovo rješavanje.

CityHub vam omogućava da prijavite problem, pratite njegovo rješenje i naravno ubrzava sam proces rješenja problema.

Također  u aplikaciji je omogućeno praćenje svih servisnih obavijesti  i ostalih obavijesti Grada Vrbovskog i gradskih tvrtki: Komunalaca d.o.o. i Voda Vrbovsko d.o.o..

Opširnije:CityHub – mobilna aplikacija za prijavu komunalnih problema na području Grada Vrbovskog

EU hrvatska

 Pristupanjem Europskoj uniji 1. srpnja 2013., Hrvatskoj su stavljene na raspolaganje brojne mogućnosti za financiranje projekata iz javnog i privatnog sektora iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondovi).

Dostupna sredstva iz strukturnih fondova i Kohezijskog fonda koja su na raspolaganju Republici Hrvatskoj u financijskom razdoblju Europske unije od 2014. do 2020. godine iznose oko 8 milijardi eura.

To predstavlja veliku priliku za cijeli javni i privatni sektor na području grada Vrbovskog za unaprjeđenjem svojega poslovanja pomoću bespovratnih sredstva iz ovih fondova. Učinkovitim korištenjem dodijeljenih sredstava može se doprinijeti cjelokupnom razvoju lokalnog stanovništva.

 

Opširnije:Novo osnovan Odjel za EU fondove Komunalca d.o.o. Vrbovsko organizira besplatna savjetovanja

Kliknite ikonu za pregled izvješća

Odaberite jezik

Ova stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva za nastavak molimo kliknite na "Slažem se".